<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
nortlander_skier_1600x992

Nortlander blogg

3 fördelar inför skidsäsongen 2020 om du bokar redan nu!

Upplagt av Ellen Lindberg den 2019-apr-16 13:58:16

Ett smörgåsbord av skidresor!

Om du bokar din vintersemester redan nu kan du välja och vraka mellan hotell och lägenheter på våra 29 destinationer i Frankrike, Österrike och Italien. Inget är fullbokat ännu så du har chansen att hitta det drömboende som senare på säsongen kan vara slutsålt...

Det finns självklart en massa fördelar att vara ute i god tid...

Tänk på det som ett smörgåsbord där det ligger många delikata maträtter. Du som tar först, får välja precis det du tycker ser godast ut.

Tänk dig följande... Mitt på bordet får du syn på en stor chokladtårta, men du kan också se att andra också fått syn på den. Det är inga problem! För på bordet finns det 50 andra tårtor, så alla kan få sin bit av kakan.

På samma sätt är det också med våra boenden denna tid på året - du behöver inte vara rädd att gå tomhänt från utbudet av resor. 

Hitta din drömresa HÄR

Smaklig måltid! ;-)

chalet-oliver-la-rosiere-17

Du är en deposition från drömresan

Kanske kan det verka lite tidigt att boka redan nu… säsongen har ju precis slutat.

Nortlander vill gärna hjälpa dig att hitta din drömresa. Sanningen är att det är en större chans för dig att hitta din drömsemester så tidigt som möjligt. Senare på säsongen finns ju alltid risken att just den resa du vill ha är slutsåld. 

En annan positiv faktor är att om du bokar nu är det bara depositionen som ska betalas in. Det resterande beloppet kan du vänta med.

Summa summarum - du behöver inte ligga ute med massa pengar men du kan samtidigt försäkra dig om att du har drömresan till säsongen 2020 bokad.

Val d2

Gratis avbeställning fram till 1/9-2019

Om det går några månader och du plötsligt inte känner att det känns helt rätt, har du gratis avbeställning fram till 1/9-2019. Kanske är du osäker och väljer mellan två drömresor? Kanske vill plötsligt den där vännen, som från början sa ”kanske” till att följa med, inte följa med? 

Vi vill att du ska få den bästa upplevelsen och att alla ska kännas perfekt – och lite till. Därför vill vi försäkra att du får chansen att avboka din tidigt beställda skidsemester.

zell-am-see-ski

Hitta din drömsemester idag!

Det finns som sagt många bra anledningar till att boka tidigt. Du får ett större urval av resor att välja mellan, du behöver endast betala depositionen vid tidig bokning och har gratis avbeställning fram till den 1/9-2019.

Om det mot förmodan blir fel är det inte några problem. Det kan bil fel, men det kan också bli RIKTIGT rätt.

När du om mindre än ett år sitter på din livs bästa semester är du värd en klapp på axeln från ditt förflutna jag.

Du tog chansen och det blev riktigt, riktigt rätt.

Nortlander // Ellen

Kom ihåg att du alltid är välkommen till att ringa till oss på 040 - 664 70 80. Vi hjälper dig gärna med din nästa skidsemester! 

Kategorier: Italien, Österrike, frankrike