nortlander_skier_1600x992

Nortlander blogg

5 anledningar att boka din skidresa nu

Upplagt av Elsa Börjesson den 2020-maj-27 15:10:58

Kanske känns en utlandsresa långt bort i dessa tider - men du har faktiskt inget att förlora på att boka en paketresa med oss. Du kan känna dig fullkomligt trygg då du täcks av paketreselagen och dessutom får gratis avbokning fram till första oktober 2020. 

Nyttja alla fördelar med att boka tidigt och få vinterns skidresa på plats redan idag, så har du något härligt att se fram emot! 

Skidresor med Nortlander

1. Ett smörgåsbord av skidresor! 

Om du väljer att boka din vinstersemester redan nu kan du välja och vraka mellan hotell och lägenheter på våra 26 destinationer i Frankrike, Österrike och Italien. Inget är fullbokat ännu, vilket innebär att du har chansen att hitta det drömboende som senare på säsongen kan vara slutsålt...

Hitta din drömresa här:

SE ALLA SKIDRESOR

Smaklig måltid!

Skidresor till Alperna

2. Du är bara en deposition från din drömresa

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta den perfekta resan för just dig. Sanningen är att ju tidigare du bokar, ju större chans har du att hitta din drömsemester. 

En annan klar fördel är att du endast behöver betala anmälningsavgiften nu, och kan vänta med att betala resterande belopp till 60 dagar innan avresa. 

Alltså - du kan lägga beslag på din drömresa redan nu men behöver inte betala den förrän längre fram.  

 

3. De bästa transfertiderna

När du bokar tidigt kan du vara säker på att du får de bästa transfertiderna från flygplatsen till skidorten. Som en extra bonus behöver du heller inte vara rädd för att skidfrakt ska vara slutsålt (det finns nämligen bara plats för x antal skidor i flygplanets bagageutrymme).

 

4. Stressfritt 

De allra flesta av oss blir stressade om vi planerar något i allra sista stund. Undvik onödig stress och se istället fram emot en välorganiserad resa. Ju tidigare du får resan på plats, ju tidigare kan du börja längta och se fram emot den. 

Dessutom kan du i lugn och ro välja ut den skidort som passar dig och ditt resesällskap bäst, innan favorit-resmålen är fullbokade. Det är alltid en fördel att spendera skidresan på ett resmål som passar era behov och matchar er skidnivå. 

Gruppresa till Alperna

 

5. Gratis avbokning fram till 1:a oktober 2020

Du kan tryggt boka resan nu, och om du av någon anledning ångrar dig eller får förhinder kan du avboka utan kostnad fram till första oktober. 

Vi vill att du ska få den bästa upplevelsen och att allt ska kännas perfekt – och lite till. Därför ger vi dig möjligheten att avboka din tidigt beställda skidsemester om inte allt känns rätt. 

Skidresa - boka tidigt

Sammantaget finns det många anledningar till att boka skidresan tidigt. Du får ett större urval av resor att välja mellan, du behöver endast betala depositionen vid tidig bokning och har gratis avbeställning fram till den 1/10/2020, helt utan förbehåll.

Om det mot förmodan blir fel är det inte några problem. Det kan bli fel, men det kan också bli RIKTIGT rätt.

När du om mindre än ett år sitter på din livs bästa semester är du värd en klapp på axeln från ditt förflutna jag.

Du tog chansen och det blev riktigt, riktigt rätt.

SE ALLA BOKA TIDIGT ERBJUDANDEN

FÅ RESEFÖRSLAG VINTERN 2020 / 2021

Hoppas att vi ses i Alperna i vinter!

 

Kategorier: boka tidigt

Året om i Alperna!

Ta del av vad som händer i Alperna också när du är hemma

Här på bloggen hittar du allt från tips till goda råd, beskrivningar av destinationer, snöstatistik och tävlingar.

Trevlig läsning! 

    Senaste blogginläggen