nortlander_skier_1600x992

Nortlander blogg

6 anledningar att boka din skidresa nu

Upplagt av Camilla Folkeson den 27 aug. 2018 14:54:21

Skärmavbild-2018-07-03-kl.-10.28.44

Sommarvärmen har lämnat Sverige och tankarna börjar återigen kretsa kring arbete, skola, träning och sådant som hör vardagen till. Det är också dags att ta sikte på vinterns skidresa!

Här får du våra 6 anledningar till varför du borde beställa din skidresa nu (om du inte redan gjort det).

1. EN BILLIGARE RESA

Om du beställer din skidresa innan 1 september får du den optimala kombinationen av störst urval resor till de lägsta priserna.

Vi ger dig 250kr per person (även barn) på våra egna hotell. Rabatten kan användas i stort sett alla veckor, undantaget veckorna v. 1, 7, 8 och 9 och 16.

Läs mer om vår boka-tidigt rabatt här

2. STRESSFRITT

De allra flesta av oss, blir stressade om vi planlägger något i allra sista ögonblick. Undvik onödig stress och se istället fram emot en välorganiserad resa.

3. SPRID UTGIFTERNA

Det är knappast en hemlighet att vintern (speciellt december) innebär stora utgifter. Jag menar - julbord, julklappar och nyårsafton är inte gratis och många av har rätt tunna plånblöcker när vi går in i det nya året... Om du bokar din skidresa nu sprider du utgifterna. (Dessutom har du fri avbeställning fram till 1 september.)

4. DE BÄSTA TRANSFERTIDERNA

När du bokar tidigt kan du vara säker på att du får de bästa transfertiderna från flygplatsen till destinationen. Som en extra bonus behöver du heller inte vara rädd för att skidfrakt ska vara slutsålt (det finns nämligen bara plats för x antal skidor i flygplanets bagageutrymme)

5. DEN DESTINATION SOM PASSAR BÄST

Det är självklart viktigt att du och ditt resesällskap hamnar på en destination som passar era behov och matchar skidnivå.

Därför är det bra att vara ute i god tid - de bästa destinationerna blir fullbokade snabbt!

6. DET IDEALA BOENDET

Lite som föregående punkt - ju senare du bokar, ju färre boenden kan du välja mellan.

Det är lite som att öppna en Aladin-chokladask, är du den sista som får välja blir du den som får äta Rom-russin pralinen...! ;-)

Kika gärna på vår hemsida och hitta din "drömresa"

Vi ses i Alperna i vinter!

Kategorier: Rabatt, skidresa, boka tidigt