nortlander_skier_1600x992

Nortlander blogg

Därför ska du välja en weekendresa till Alperna

Upplagt av Angelica Svensson den 2019-jul-29 09:57:06

Känner du att en veckas skidsemester är för mycket? Kanske har du ont om semesterdagar att ta ut eller så räcker pengarna inte till? Du kan vara lugnför Nortlander har den perfekta lösningen för dig...

Nortlander_långweekend_SE

Populärt koncept

Du kan nämligen åka med Nortlander på en kort skidsemester till de franska och österrikiska Alperna. En weekendresa eller kort skidsemester till Alperna innehåller det bästa av en skidsemester komprimerat till några få intensiva dagar. Man hinner dessutom med väldigt mycket på en långweekend! 

Weekendresor eller kosrta skidresor som reseform, har sedan vi introducerade konceptet på Nortlander, blivit ett populärt sätt att resa på. Många värdesätter att komma bort från vardagen ett par dagar, utan att vara tvungen att ta ut allt för många semesterdagar.

SkiersVal-Thorens

Flera fördelar med en weekendresa

Kanske har du redan bokat en veckas skidsemester med familjen, men känner att du gärna vill dra med vännerna på en skidresa? Då är en kort skidresa perfekt! Om man har ett fullbokat schema så öppnar en weekendresa också upp för möjligheten att klämma in två skidresor till Alperna på samma vinter. Det bästa av allt är att du slipper gräva hål i plånboken - weekendresor är ett billigare alternativ än en hel veckas skidsemester.

En weekendresa passar i stort sätt alla. Det är optimalt för den fullbokade familjen som inte riktigt får tiden att räcka till. Det lämpar sig utmärkt för företagsresan där man inte kan vara ifrån arbetet en hel vecka och det uppskattas även av de som vill komma till skott med grabbresan eller turen med tjejkompisarna. Det är betydligt lättare att resan faktiskt blir av när det "bara" är en weekendresa!

Korta Skidresor Nortlander

Kort och gott: 

  • Du behöver inte ta ut lång ledighet.
  • Det är ett billigare alternativ än en hel vecka.
  • Idealt för företagsresan, den fullbokade familjen, grabbturen, tjejkompisarna eller en getaway med partnern.
  • Gör det möjligt för dig att komma iväg på två olika skidsemestrar.
  • Du kan välja mellan de bästa skidorterna med bra skidåkning och klassisk afterski.
  • Det är en snabb tillflykt från vardagen och chans till att ladda upp batterierna på nytt.

Läs mer om våra korta skidresor här

Är du osäker på vilket resmål som passar bäst för just din weekendresa är du varmt välkommen att kontakta någon av våra duktiga reserådgivare. Antingen kan du fylla i detta formulär eller slå oss en signal på 040 - 664 70 80. 

OBS! Vi har för närvarande endast weekendresor med flyg från Kastrup. Våra weekendresor varierar mellan 3 eller 4 dagars skidåkning beroende på destination.

Kategorier: Alperna, Nortlander, weekendresor

Året om i Alperna!

Ta del av vad som händer i Alperna också när du är hemma

Här på bloggen hittar du allt från tips till goda råd, beskrivningar av destinationer, snöstatistik och tävlingar.

Trevlig läsning! 

    Senaste blogginläggen