nortlander_skier_1600x992

Nortlander blogg

NYHET: Flyg direkt från Skellefteå Airport till Alperna

Upplagt av Camilla Folkeson den 2016-jun-29 09:52:22

PRESSMEDDELANDE: 29.06.2016

Som något helt nytt kan du, från och med kommande skidsäsong, resa med Nortlander Ski-Tours till Alperna direkt från Skellefteå Airport.

Kilometerlånga pister, solrik skidåkning och afterski i världsklass är bara några av fördelarna med en skidsemester till de österrikiska och italienska Alperna.

Nortlander Ski-Tours har precis slagit upp dörrarna till skidsäsongen 2016/2017, och som första ”vintercharter-byrå” erbjuder man skidresor från Norrland direkt till Alperna.

Turen går från Skellefteå Airport till flygplatsen i Innsbruck.

Det ger den skidglade norrlänningen möjlighet att byta de svenska fjällen mot Ischgl, Sölden och St. Anton i Österrike, eller Canazei i Italien.

Det ser Toke Hyldgaard, VD för Nortlander Ski-Tours i Sverige, fram emot:

”Vi är stolta över att vara den första vintercharter-byrå, som erbjuder skidresor direkt från Norrland till Alperna. Sverige är ett stort land, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för alla, oavsett var i landet man bor, att uppleva skidåkning i Alperna.”

Nu är det slut med att åka långa sträckor till Arlanda för att komma till Alperna:

”Med det nya samarbetet med Skellefteå Airport löser vi ett problem för dem som bor i de nordliga delarna av Sverige, och som normalt tidigare varit tvungna att resa långt för att ta sig till Arlanda” förklarar Toke Hyldgaard.

I första omgången är det resor till Österrike och Italien som den skandinaviske researrangören kommer erbjuda från Skellefteå Airport.

Res till exempel till den italienska byn Canazei eller upplev den österrikiska alpstämningen och världskända afterskin, och bo på Nortlanders eget hotell Sylvia i Ischgl eller nya lägenhetshotell i St. Anton.

Med över 80 boendetyper i Canazei, Ischgl, Sölden och St. Anton finns det något för alla smaker.

Oavsett vilken destination du styr kosan mot, kan du boka din resa till Alperna i vecka 2 och 3, där alla resor är inklusive flyg, transfer, boende och liftkort.

Mediekontakt:
Toke Hyldgaard, VD Nortlander Tours AB
040 664 70 89
toke@nortlander.se

Kategorier: Canazei, Ischgl, Sölden, St. Anton, Skellefteå, pressmeddelande

Året om i Alperna!

Ta del av vad som händer i Alperna också när du är hemma

Här på bloggen hittar du allt från tips till goda råd, beskrivningar av destinationer, snöstatistik och tävlingar.

Trevlig läsning! 

    Senaste blogginläggen