nortlander_skier_1600x992

Nortlander blogg

NYHET: Korta skidresor till Alperna

Upplagt av Camilla Folkeson den 2016-aug-23 15:15:41

PRESSMEDDELANDE: 23.08.2016

Som en av de första skidarrangörerna erbjuder Nortlander Ski-Tours, kommande vinter, korta skidresor till Alperna från Stockholm Arlanda Airport. Kortresorna i december och mars står redan öppna till försäljning - så boka en kort skidresa, och upplev t.ex.  julstämningen i Alperna

Fram till nu, har det endast varit möjligt för skid-entusiasten som vill flyga från Arlanda, att åka på skidsemester en hel vecka. För kommande vinter öppnar Nortlander Ski-Tours upp möjligheten att åka på weekend-resor från Arlanda till Alperna. Det gläder VD för Nortlander Ski-Tours AB, Toke Hyldgaard.

”Efter att ha varit tvungen att säga nej till potentiella gäster i flera år är det väldigt roligt att äntligen ha möjlighet att erbjuda kortare skidresor från Stockholm.”

Weekendresor som reseform, är ett populärt sätt att resa på. Många värdesätter att komma bort från vardagen ett par dagar, utan att vara tvungen att ta ut allt för många semesterdagar. Det vill Nortlander Ski-Tours tillmötesgå.

”Som en del av vår ständiga utveckling, och vårt mål att erbjuda ett brett utbud av skidresor, är det ett naturligt steg att öppna för kortare resor från Arlanda,” berättar Toke Hyldgaard.

Korta skidresor till de franska Alperna

Till att börja med,  erbjuder den skandinaviska skidarrangören kortare skidresor till Val Thorens, Val d’lsére, Alpe d’Huez og Montgenévre – alla med flyg från Arlanda. Dessa resor erbjuds sedan tidigare från Köpenhamns flygplats.

Du har möjlighet att resa tre eller fyra dagar, med en rad olika avresedagar, allt för att uppfylla så mångas behov som möjligt. Weekendresan är ideal för företagsresan, herrturen eller en getaway med sin partner där man inte har möjlighet att vara borta en hel vecka.

Första avresedatum är i december, men det finns också möjlighet att åka på vårkanten i v. 12 och 13. Flygen styr kosan mot Bel Horizon i Val Thorens, Victoria Lodge i Val d’lsére, Le Chalet Blanc i Montgenévre eller Nortlanders eget Le Chamois i Alpe d’Huez.

Priset för en kortresa till Alperna startar från  4.995kr där du får fyra hela dagar i backen.

Mer information om Nortlanders kortresor finner du här

Presskontakt:

Toke Hyldgaard

VD, Nortlander Ski-Tours

E-mail: info@nortlander.se

Kategorier: Alpe d'Huez, Montgenevre, Val d'Isere, Val Thorens, Alperna, Arlanda, Nortlander, pressmeddelande, weekendresor

Året om i Alperna!

Ta del av vad som händer i Alperna också när du är hemma

Här på bloggen hittar du allt från tips till goda råd, beskrivningar av destinationer, snöstatistik och tävlingar.

Trevlig läsning! 

    Senaste blogginläggen